Blogviták

Válaszaim, amelyeket más módon nincs lehetőségem megfogalmazni.

Áltudományos álvita a népszuverenitásról

2016. február 20. 22:00 - aLEx

 

Szégyellem magma azért a vitáért, amit a vitapartneremmel már négy napja folytatunk a mandiner blogban, mert a kutyát sem érdekli az egész, ennek ellenére rákényszerítjük az olvasókra. Az ott (eddig) felmerült 490 hozzászólásból legalább 400 a kettőnk vitájában született. Ezen túlmenően már undorodom magamtól és a vitapartneremtől az alpári és személyeskedő színvonalért, ahova sikerült magunkat leküzdenünk a négy nap alatt. Úgy gondolom, ez nem tartozik senkire sem. Tiszta vizet önthetünk a pohárba, de azt javaslom nem itt, hanem a saját blogomban megtenni. Fölösleges ezzel traktálni bárki mást. Ezzel a céllal nyitottam ezt a blogbejegyzésemet.

Tovább
60 komment

Egy kis troll-statisztika

2015. november 13. 09:24 - aLEx

Tovaris blogger számára ráadás: a sztálinista embertípus bemutatása

 

Vettem a fáradtságot, és kidolgoztam egy statisztikai módszert a troll-tevékenység leleplezésére. Tettem ezt azért, mert az alcímbern megnevezett blogger azt találta mondani az Alex tündöklése és bukása című blog vitájában, hogy hogy "nem mi kezdtük az eldurvulást" (2015.11.05. 7:02). Persze ehhez először meg kell magyarázni neki, hogy ki is az a troll, hogy értse. De lehet, hogy még lejjebb kellene kezdeni, hogy mi is az a párbeszéd, a tárgyszerű vita, a logikus érvelés, de erre már nem vállalkozom.

Tovább
118 komment

Phoenix blogger rágalmairól

2015. november 08. 18:16 - aLEx

Az MKMP programjának tartalmáról

 

Mostanában egyebet sem csinálok, mint a túltengő egóval rendelkező Phoenix blogger bírálataival foglalkozom. A blogger nagyon nem állhatja a személyemet, így aztán bármit írok, azt azonnal pocskondiázni kezdi. Jelen esetben A demokratikus szocializmus utópiája című írásomat húzta le a sárga földig azzal, hogy hiteltelen blablának minősítette. Bár a bloggerrel a nagyképűsége miatt párbeszédet folytatni egyáltalán nem kívánok, de az ilyen méltatlan minősítésekre kénytelen vagyok reagálni.

Tovább
2 komment

Phoenix blogger szaros gatyája...

2015. november 07. 15:13 - aLEx

... és különös érdeklődése a kislányok bugyija iránt

 

A blogvilág tele van zakkant bloggerekkel, akik mind a vitapartnereiken próbálják kiélni beteges hajlamaikat. Hát hogyne volna így a radikális baloldali portálokon is, ahol csak úgy nyüzsögnek a marxista zsenik, akiket frusztrál a mellőzöttség tudata. Pár ilyen bloggerrel nekem is volt szerencsém találkozni, akiknek közös jellemzőjük, hogy vizeletükkel körbejelölik a kommunista portálokat, és azokon az alfa hím szerepét kisajátítva véleményterrort valósítanak meg.

Tovább
1 komment